Salgs- og leveringsbetingelser for Det Store Ja

Opdateret d. 01.01.2021

Bestilling

Når I forespørger hos mig som fotografer til jeres bryllup, ringer jeg jer op, bekræfter at jeg er ledig på datoen og får tidsplanen på plads. Når I har sagt ja til at booke mig, modtager I en ordrebekræftelse på e-mail, der bekræfter, hvad vi telefonisk har aftalt. Ordrebekræftelsen er den bindende aftale for begge parter.

Bryllupsdatoen ligger fast, men tidsplanen kan ændres senere, såfremt fotografen ikke har lavet andre aftaler, der umuliggør dette. Ligeledes vil det være muligt at tilkøbe flere timer.

For mig er en aftale en aftale, og jeg opkræver ikke depositum.

Betaling

Betaling på bryllupsdagen: jeg beder om måtte modtage betalingen,  før jeg kører hjem.

Kontanter: jeg beder om at få en kuvert med med beløbet i kontanter. Den kan evt. gives til toastmasteren. Kvittering for modtaget beløb udleveres.

MobilePay og bankoverførsel: det siger jeg nej tak til. Det kan være sin sag at skulle afbryde festen og (i måske lidt alkoholpåvirket tilstand) at skulle finde tasterne på sin telefon for at overføre penge elektronisk. Vi har også flere gange været ude for, at internettet driller eller at godkendelseskoden fra banken ikke dukker op på sms. Igen kan det være forbindelsen inde i bygningen, der driller.

Derfor: betaling i kontanter er det bedste.

Levering

Billederne er klar i on-line i galleriet senest 2 uger fra bryllupsdatoen.

Jeg afsender USB-nøglen med de digitale filer senest 3 uger fra bryllupsdatoen, forudsat at restbeløbet er os i hænde.

Leveringsgaranti: for hver uge, jeg overskrider, får I kr. 500 retur (forudsat, at hele det aftalte beløb er betalt)

Afbestilling

Jeg reserverer dagen til jer og kan derfor ikke tage andre opgaver ind.

Hvis I afbestiller mig efter, at I har modtaget ordrebekræftelsen på mail, ser jeg mig nødsaget til at opkræve et afbestillingsgebyr jvf nedenstående. Det er den eneste måde, jeg kan sikre min forretning på. Jeg er dog fair og returnerer gebyret, hvis jeg er så heldig at få dagen besat af et andet bryllup.

Afbestilling 181 dage eller mere før brylluppet: kr. 0

Afbestilling 120-180 dage før brylluppet: kr. 4.000 incl.moms

Afbestilling 30-179 dage før brylluppet: 50% af det aftalte beløb

Afbestilling 0-30 dage før brylluppet: 100% af det aftalte beløb

Alle kan blive ramt af svær sygdom. Kan I med lægeerklæring samt mail fra præsten dokumentere, at brylluppet er aflyst, fordi bruden  eller gommen selv har pådraget sig en alvorlig sygdom, kvæstelse eller sågar dødsfald, opkræver jeg intet gebyr.

Corona-virus, andre epidemier og uforudsete hændelser: bliver kirken, feststedet og/eller andre dele af landet lukket ned af regeringen og dermed forhindrer jeres bryllup, opkræver jeg intet gebyr. Jeg håber blot, at I gerne vil have mig med som fotograf på den nye dato, I finder.

Det samme gælder for mig: bliver jeg lovligt forhindret, er jeg i min ret til at aflyse bestillingen. Jeg vil naturligvis bruge mit netværk og være behjælpelig med at finde en egnet erstatningsfotograf.

Brug af billederne

Jvf. gældende lovgivning har fotografen copyright på billederne. Jeg giver jer som brudepar fuld råderet over dem, og I kan frit få lavet print af enhver art og bruge dem på alle medier, forudsat at I ved billedet/billederne henviser til www.detstoreja.dk.

I må ikke sælge dem til fx. billedbureauer, magasiner osv.

Hvis vi ikke har aftalt andet skriftligt med jer som kunder, forbeholder DetStoreJa.dk  sig retten til at bruge billederne på egne hjemmesider, reklamemateriale og sociale medier.

Persondata – GDPR

Som leverandør af bryllupsfotografering er jeg nødt til at modtage personhenførbare data (som det hedder) på mine kunder for at kunne udføre servicen: det drejer sig om navne, adresse, e-mails, tlf.nr., vielsestidspunkt, vielsessted, feststed etc.

Jeg gemmer jeres billeder i 5 år som en sikkerhed for jer. Denne service kan I selvfølgelig fravælge.

Det med småt

Jeg er ikke ansvarlig for force majeure, der måtte påvirke den indgåede aftale – hverken før, under eller efter bryllupsdatoen.

Det kan være, men ikke begrænset til, naturkatastrofer, strejker, terrorangreb, krig, vejrlig, et punkteret dæk,  en pludselig opstået ulykke på vejen, eller andre forhold, herunder fejl på mit udstyr og /eller manglende adgang til computerprogrammer og internetbaserede tjenester.

På en bryllupsdag sker der ofte mange ting på een gang og nogle af dem sker uden for mit synsfelt eller så pludseligt, at jeg ikke når at reagere på dem. Det kan også være, at jeg kommer til at fejlbetjene mine kameraer, og at en optagelse dermed går tabt. Jeg gør mit bedste for at fange de vigtige begivenheder, men jeg er kun et menneske og kan derfor fejle. Jeg kan ikke holdes ansvarlig og heller ikke erstatningspligtig overfor eventuelle fejl, der måtte opstå.

Lige så opkræver jeg heller ikke ekstra betaling eller erstatning for væsentlige afvigelser i eller ændringer til tidsplanen, for eksempel, men ikke begrænset til, forkert valg af lokation til bryllupsportrætter (selv om de kan påføre mig adskillige ekstra timer til redigering), svær fremkommelighed til en lokation (fx. en hullet grusvej, der kan ødelægge bilens undervogn) eller en lokation (fx. ujævnt gulv i et telt, der besværliggør eller direkte udsætter mig for fare) og/eller manglende eller uhensigtsmæssig adgang til parkering.

Med andre ord: er der ikke plads til fejl, skal vi ikke indgå aftale om fotografering.

Ved at indgå aftale om fotografering accepterer I mine betingelser.

Hvad siger brudeparrene?

bryllupsfotograf og bryllupsvideo

Telefon hverdage kl. 9-19

(+45) 29 45 88 75

E-mail

fotografen@brianbjeldbak.dk

FÅ NYHEDER FRA OS  –  FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER
© 2021 Det Store Ja. Alle rettigheder forbeholdes.
FOTOGRAF BRIAN BJELDBAK, VIBORG
CVR: DK21002577
Privatlivspolitik

Når du besøger denne hjemmeside, bliver der gemt informationer om din færden i form af cookies. Her kan du ændre din Privatlivs-indstillinger. Hvis du blokerer nogle af cookie'rne, kan det forstyrre din oplevelse af hjemmesiden. Du kan til enhver tid selv slette cookies i din browser.

Google Analytics tracking code: klik for at slå til/fra
Google Fonts: Klik for at slå til/fra
Google Maps: klik for at slå til/fra
Video: klik for at slå til/fra

Klik for at slå brugerdefinerert indhold til/fra
Cloudflare bruges til sikkerhed og ydeevne
Nødvendig

Hjemmesiden anvender cookies, også fra 3. part. Definér dine præferencer og/eller accepter brugen af cookies.